Radikal marbrava 10 anys

Gran èxit de convocatòria de la 10a edició de la Radikal MarBrava

En la prova de 7.0km s’han imposat els nedadors Guillem Pujol, campió d’Espanya en aigües obertes i guanyador també de l’edició de 2017, en la categoria masculina, i Paula Ruiz, campiona del món júnior en aigües obertes, en la femenina.

 

 

La desena edició de la Radikal MarBrava, la competició en aigües obertes de referència a Espanya, ha comptat amb més de 1.400 participants, entre nedadors populars, amants de les aigües obertes, i esportistes d’alt nivell, i ha superat els 1.250 inscrits de l’edició de 2017.

Les competicions, celebrades aquest cap de setmana entre Calella de Palafrugell i Llafranc(Costa Brava), consisteixen en una prova de 7 quilòmetres, des de Calella de Palafrugell fins a les Illes Formigues i, d’allí, fins a Llafranc , una de 3,5 quilòmetres, de les Illes Formigues a Llafranc, una d’un quilòmetre i mig – que voreja la costa seguint el recorregut del camí de ronda entre Calella de Palafrugell i Llafranc; a més d’una competició de relleus i categories infantils.

 

 

En la prova estrella de 7.0 s’ha imposat el nedador Guillem Pujol, del Club Natació Mataró, amb un temps de 1h24’57”, en la categoria masculina, i Paula Ruiz, del Club Natació Mairena del Aljarafe, de Sevilla, amb un temps de 1h33’31”, en la femenina. En la categoria masculina han quedat en segon i tercer lloc Roger Coma, amb un temps de 1h25’00”, i Raúl Santiago amb 1h25’01”. Quant a la categoria femenina, el segon lloc ha estat per a Judith Navarro, amb 1h33’36”, i el tercer per a Clàudia Giralt, amb 1h33’48”. La nena Clara Gabriel, del Club de Natació Sabadell, de sol 12 anys, s’ha convertit en la nedadora més petita que finalitza la prova.

En la travessia de 3.5, novetat d’aquest any amb motiu de la desena edició, s’han imposat Àlex Castejón, amb 50’12”, en la categoria masculina, i en la femenina, Aitana Roldan, amb 58’45”.

La travessia d’1.5 ha tingut com a guanyador masculí Àlex Castejón, guanyador de la 3.5, amb 18’33”, i femenina Paula Ruiz, guanyadora de la 7.0, amb un temps de 20’15”.

Les persones que omplien el passeig i la platja de Llafranc, han pogut seguir les competicions a través d’una pantalla gegant, instal·lada en el punt d’arribada, on també estava situat el village de la Radikal MarBrava.

La Radikal MarBrava està organitzada pel Club de Natació Radikal Swim, amb la col·laboració del Club de Vela Calella, del Club Nàutic Llafranc, Club Atlètic Palafrugell, Club Nàutic Estartit, CustomSailing CB .

L’esdeveniment ha estat oficiat un any més per el comunicador i presentador Albert Niell

  

 

 

Entrada publicada a Albert Niell, Esdeveniments. Marcador de permalink.
Compartir és fàcil:

Comentaris bloquejats.