Arxiu etiquetes: Radio Plafrugell

Els meus inicis

Inicis a Radio PalafrugellEl món de la ràdio la vaig iniciar de molt jove l’any 1.990, en tant sols 11 anys em vaig deixar atrapar per aquest mitjà tant fascinant, en uns cursos que feien d’iniciació a la ràdio local del meu poble ,dins el marc Firamanía…

.

Ràdio Palafrugell va ser el meu punt d’inici i qui em va donar la oportunitat dos anys més tard de poder fer els meus primers passos en diversos programes de radiofórmula prèviament gravats es clar. Tot va anar molt depresa, ja que amb 14 anys vaig assolir la maduresa suficient per poder tenir un espai propi i en directe de dedicatòries a les nits …. Encara recordo aquell allau de trucades que demanaven ser correspostes en cançons importants del moment… ☺.

Gràcies els companys de L’emissora vaig aprendre moltíssim i de qui en guardo un bon record ( Joan Miquel, Àlex Cebollero, Vicenç Rodríguez, Rafel Corbí, i tants d’altres)…. Em van fer estimar el mitjà d’una manera nua, íntima, directe, respectuosa.

 Inicis Ràdio Palafrugell

Vaig enregistrar les meves primeres falques publicitàries , entrevistes els grups musicals del moment, retransmetre partits de futbol, i com també fer cursos d’iniciació a la ràdio per els més petits.

L’any 1.998 vaig fer un pas més i l’amic Francesc Sànchez i Carcassés em va donar la oportunitat de conèixer els micròfons de Ràdio Costa Brava durant 2 temporades amb un programa de caps de setmana.

L’any 2.000 em vaig traslladar per motius de feina a la capital de Girona i allà vaig continuar fent el que més m’agradava que era comunicar a través de les ones radiofòniques amb una nova emissora Ràdio Sant Gregori que juntament amb el seu director i gran persona Narcís Carreras em va cedir gentilment les claus per fer el programa que jo volgués. Ell també em va formar moltíssim en la locució de falques i perfeccionament de la veu i entonació.

I fins l’any 2005 en què Ona Catalana ( emissora de referència a la comarca i gran expansió )el seu director i amic Jordi Aparíci em brindar la oportunitat de conduir un espai de contingut diari més enllà del què en diem local ,i on les notícies del dia o els temes que interessaven els oients els hi posàvem resposta amb els diferents professionals de cada matèria. «Àrea de Serveis » va ser un programa molt enriquidor en la meva carrera i on vaig acumular i degustar més de 200 programes en una sola temporada.

Albert Niell a Ràdio Ona Catalana

L’any següent degut els canvis econòmics i directrius de L’Emissora va passar en mans d’un nou propietari i vaig decidir continuar el meu programa propi «Àrea de serveis» en una nova emissora que em va obrir les portes d’una manera molt afectuosa «Onda Rambla (Punto ràdio) i on vaig continuar 2 temporades interrompudament amb mes de 450 programes fins l’any 2008. L’esgotament de compaginar altres feines i tasques com la televisió i la falta de temps de dedicació al meu fill van ser claus per fer un parèntesis en la meva carrera radiofònica.

 Ràdio Onda Rambla

Tot i així continuo molt vinculat el mitjà perquè he continuat enregistrant falques de publicitat i d’altres col.laboracions….. qui sap si algun dia ens retrobem els micròfons de qualsevol emissora i ens comuniquem a travès de les ones radiofòniques.

Publicat a Albert Niell, Benvinguda, Ràdio | Etiquetes , , , , , | Deixa un comentari