Arxiu etiquetes: lets be team

Rally Clàssic Rent Servicies VIII Clàssic Pla de l’Estany 2024

El passat 27 de gener es va disputar l’inici de la temporada amb la VIII Clàssic Pla de l’Estany. Organitzat per Clàssics Rent Servicies i amb la presentació i conducció del comunicador Albert Niell, proves puntuables per la copa Gironina.

En aquesta edició la Victòria molt disputada de David Garrigoles VW Golf GTI – Sergi Giralt RACES i Joan Cunill – Jordi Parro Opel Kaddet GT/E i gran tercera posició Francesc Garrido – Juanjo Martínez Citroën AX GT. En la categoria Indicació, dels dotze equips que hi participaven Esteban Queraltó / Albert Pallejà VW Golf GTI MK-II. Varen pujar al més alt del Pòdium. En l’apartat de copilots debutants Pau Bustins va ser el millor classificat obtinguen una meritòria 8 posició amb el seu pare de pilot Jordi Bustins Renault 5 GT /Turbo.

Publicat a Esdeveniments | Etiquetes , , , , , | Comentarios desactivados en Rally Clàssic Rent Servicies VIII Clàssic Pla de l’Estany 2024

Radikal Ocean 52 2023

La productora Let’s Be Team conjuntament amb Televisió de Girona s’ha encarregat de conduir i presentar una nova edició de Radikal Ocean 52.

Des de la platja de Llafranc on ha tingut lloc l’epicentre del programa. El magazín s’ha dut a terme en rigorós directe durant 4 h per seguir de molt a prop les diferents travessies. La difusió ha estat per més de 20 televisions locals d’arreu del país, gràcies a la Xarxa de Televisions locals de Catalunya.

Amb més de 8 càmeres a més de drons i col·laboradors professionals exnedadors olímpics com Erika Villaécija o Pol Gil, el programa ha estat presentat per Eva Mazuecos i Albert Niell que amb aquesta edició el comunicador baix-empordanès n’acumula 10 edicions que ho condueix i presenta.

Des del 2021 la direcció de Radikal Swim es va fer l’aposta de retransmetre aquesta festa de l’esport en aigües obertes, i així ha estat gràcies a la col·laboració de la productora Let’s Be Team i Televisió de Girona.

Publicat a Albert Niell, Esdeveniments, Televisió | Etiquetes , , , , | Comentarios desactivados en Radikal Ocean 52 2023