III Torneig Internacional de tennis Femení Solgironès Ciutat de La Bisbal

Amb la terrassa i la grada plena de públic s’ha pogut gaudir de la gran final del III Torneig Internacional Femení Solgironès Ciutat de La Bisbal. Després d’una setmana trepidant i plena d’emocions, hem arribat a l’últim partit amb un dia espectacular i amb ganes de veure a les dues millors jugadores d’aquesta edició.
S’enfrontaven la valenciana cap de sèrie número 1 Sara Sorribes i la jugadora de Liechtenstein Kathinka Von Deichmann, cap de sèrie numero 8.
Von Deichmann ha guanyat 3 jocs consecutius i s’ha posat 4-2 per sobre. Sorribes, amb problemes amb el servei, no ha pogut fer gaire més i tot i lluitar fins al final, ha perdut l’últim set per 6/3.

 

El llóc on s’ha celebrat el torneig  ha estat el Club de Tennis la Bisbal Centre esportiu on han estat  10 dies molt intensos.


L’acte amb l’entrega de premis amb presencia de les autoritats, socis i amants de l’esport va estar conduit per el comunicador Albert Niell i retransmès en directe per Televisió Costa Brava i es va poder veure per la xarxa de Televisions locals de Catalunya i el canal esportiu Teledeporte.

 

 

 

 

Vídeo resum del Sopar oficial del 3r ITF SOLGIRONÈS Ciutat de la Bisbal, amb l’assistència de sponsors, entitats i col.laboradors del torneig i també del Molt honorable president del parlament Roger Torrent! Conduit tot l’event per el comunicador Albert Niell

Reportatge del sopar amb el president del parlament Roger Torrent

 

Entrada publicada a Albert Niell, Esdeveniments i etiquetada amb , , , , , . Marcador de permalink.
Compartir és fàcil:

Comentaris bloquejats.