Radikal Marbrava 2013

RADIKAL MARBRAVA 2013 –

Els dies 12 i 13 d’octubre del 2013 la Costa Brava va tornar a acollir la Radikal Marbrava, una travessia a mar obert en un entorn increïble. en dues competicions, la de 1,5 km i la de 7 km .

 

La Radikal Marbrava 1.5 és una travessia de natació per a tots aquells esportistes que volen gaudir al màxim del mar. La Radikal Marbrava 1.5 té un recorregut per una de les zones més emblemàtiques de la Costa Brava, amb  sortida a Calella de Palafrugell i arribada a Llafranc, i es pot seguir en la seva totalitat pel camí de ronda que uneix ambdues poblacions.

 

I la Radikal Marbrava 7.0 és per a nedadors més agosarats, que busquen una travessia exigent a on poder viure la força del mar. En aquest cas la travessia també surt de Calella de Palafrugell i arriba a Llafranc, però el recorregut passa per les Illes Formigues.

 

En el dos casos, la seguretat és màxima, amb un recorregut molt ben marcat per boies i globus d’heli i amb un suport de més de 50 kayacs, 10 embarcacions i 2 avituallaments.

La presentació de l’acte principal del diumenge i durant tot el día va estar conduit per el periodista i presentador Albert Niell.

 

( video de la cursa)

Entrada publicada a Albert Niell, Esdeveniments, Recull de premsa. Marcador de permalink.
Compartir és fàcil:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *