«L’esperança és el regal «Bónic gest del meu amic Miquel Abras

Una cançó pels nens de Sant Joan de Déu»L’esperança és el regal» és un tema compost per Miquel AbrasEl desembre arribarà a les botigues de discos un DVD amb la cançó i el videoclip «L’esperança és un regal», un tema compost per Miquel Abras i amb la col·laboració d’Elena Gadel, Amelie, Dolo Beltran (Pastora), Sara Pi, Helena Miquel, Teràpia de Shock i Jofre Bardagí, per tal de recollir diners pels infants de l’Hospital Sant Joan de Déu.

La discogràfica Música Global ha impulsat la gestació d’aquest DVD, que inclourà el tema «L’esperança és un regal», compost per Miquel Abras. A partir de desembre es podrà adquirir per 3 euros, que aniran destinats a finançar els projectes de l’Hospital Sant Joan de Déu per a la recerca, innovació, divulgació, cooperació i també per a programes no assistencials que no reben finançament públic.
Molts músics s’han sumat a aquesta iniciativa, on també hi canten els cors d’infants, voluntaris i professionals de l’hospital. Ells també interpretaran aquesta cançó el proper 12 de desembre a l’hospital, a la gran festa de l’encesa de llums de l’arbre de Nadal, que llança el tret de sortida de la celebració de les festes per als pacients i les famílies.
Miquel Abras explica que, des del principi, va tenir molt clar que volia fer una nadala optimista i positiva. Ha creat una melodia amb molta llum, que es contraposa, com ell diu, a les nadales més tristes i fosques que coneixem. El cantant ha volgut demostrar que el Nadal és un temps d’esperança i alegria escrivint una lletra que parla d’uns Reis Mags que porten salut, esperança i alegria en lloc de regals materials.

Entrada publicada a Albert Niell. Marcador de permalink.
Compartir és fàcil:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *