Els inicis a la televisió

L’Experiència en els mitjans audiovisuals tenen com a punt de partida TV Palafrugell, i on el meu debut a la pantalla local coincideix en les «festes de Primavera» de l’any 1.997. En aquella ocasió i gràcies amics entranyables com Joan Sagué o Jordi Simón que em van animar a presentar diversos events de les festes, com la presentació de les pubilles del poble en l’escenari mític de la taverna «La Bella Lola de Calella de Palafrugell». També va ser una gran experiència poguer fer la retransmissió del Carrussel Costa Brava o be diverses entrevistes amb personalitats destacades com la del pintor Modest Cuixart i d’altres. I així fent col.laboracions i programes fins l’any 2001.

Aquell mateix any degut a la meva feina em vaig traslladar a la capital Girona, i on curiosament un dia tot fullejant el diari de la ciutat, sortia un anunci on Televisió de Girona buscaven un presentador per conduir un programa de viatges. No les tenia pas totes però el meu sogre em va animar a presentar-me el càsting.

I així van ser els meus inicis a Televisió de Girona , tot conduint un programa que es deia «De Viatges» amb Viatges Ter i d’aquí dono les gràcies aquell meravellós equip on vaig poguer millorar i molt el meu registre televisiu. Van ser 4 temporades meravelloses, i on a part de fer el programa també començava enregistrar espots publicitaris i publireportatges posant la meva veu. Fins l’any 2004 en què em van brindar presentar un concurs de rotund èxit anomenat » Booom!!» espai en directe de molt desgast físic i mental però on vaig experimentar el directe amb multitud de trucades.

I així vaig anar compaginant els dos programes fins que un any més tard el 2005 em van aprovar el que seria el meu propi programa «Plató Punxat»i del qual destacaria en la cadena anys desprès per la seva modernitat, agilitat i per el seu contingut de gran expectació.

Durant les 3 edicions 2005-2008 vaig tenir la sort i privilegi de conèixer i entrevistar més de 300 personalitats molt importants tant del món polític, social i/o cultural, noms rellevants com:
Polítics: Jordi Pujol, Arthur Mas, Marina Geli, Duran i Llèida, Josep Montilla, Actors/rius: Emma Vilarassau, Cristina Brondo, Ramón Madaula, Pep Cruz, Mariona Ribes, Carlota Olcina, Montse Guallar, Josep Mª Pou, etc…
Periodistes com: Luis del Olmo, Antoni Bassas,Martí Gironell, etc..
Cultural com: Sandro Rossell, Àngel Llàçer, Francesc Mauri, Pepe Rubianes, Marius Serra,
Musics com: Gerard Quintana, Sergio Dalma, Moncho, Pep Poblet,Nito Figueres, Manu Guix, Josep Thió, Mone, Núria Feliu, etc…
Esportistes com: Enric Massip, etc…

El càrrec de director comercial també va ser molt important en la meva carrera i on vaig crear fins a més de 30 spots televisius de diferents marques i empreses I on vaig aportar la meva veu en molts més. Fins que el 2008 vaig decidir fer un canvi de rumb radical i professional ,necessitava canviar d’aires degut a un desgast més que evident en els últims anys ja que també impartia la de la ràdio.

D’altra banda no descarto tornar a fer televisió si la oportunitat i el projecte m’engresca ;).

Entrada publicada a Albert Niell, Benvinguda, Televisió. Marcador de permalink.
Compartir és fàcil:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *