Radikal Ocean 52 Imparable!!!

L’onzena edició de la Radikal Ocean52, la competició en aigües obertes de referència a Espanya, ha comptat amb més de 1.400 participants, entre nedadors populars, amants de les aigües obertes, i esportistes d’alt nivell.

Les competicions, celebrades aquest cap de setmana entre Calella de Palafrugell i Llafranc (Costa Brava), consisteixen en una prova de 7 kilòmetres – des de Calella de Palafrugell fins les Illes Formigues i, d’allà, fins a Llafranc -; una de 3,5 kilòmetres – de les Illes Formigues a Llafranc -; una d’un kilòmetre i mig – que voreja la costa seguint el recorregut del camí de ronda entre Calella de Palafrugell i Llafranc; a més d’una competició de relleus i categories infantils. L’esdeveniment un any més ha estat conduit per el comunicador Albert Niell i amb aquesta edició ja en suma 7 edicions.

Una competició per generar consciència

Un dels principals objectius d’aquesta onzena edició de la Radikal ocean52 ha estat generar consciència per incorporar hàbits més sostenibles i respectuosos amb els oceans. D’aquesta manera, de la mà d’Ocean52, l’única empresa de begudes que destina el 52% dels beneficis a la protecció de l’oceà, han organitzat una sèrie d’activitats de sensibilització, com la Beach clean up, recollida de residus a la platja de Llafranc,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Entrada publicada a Albert Niell, Esdeveniments i etiquetada amb , , , , , , , , , . Marcador de permalink.
Compartir és fàcil:

Comentaris bloquejats.