PAÍS EN RUTA

Us presentem País en ruta, el magazine que comença un tour per les diferents localitats del territori català. De forma directa, àgil i entretinguda, vol promocionar i donar a conèixer de manera dinàmica el patrimoni històric, les activitats culturals, l’oci, la gastronomia, …

15País en Ruta és una iniciativa amb la voluntat de descentralitzar l’atenció de pobles prou visitats i buscar municipis pràcticament desconeguts del mapa català, així com potenciar els racons menys coneguts en municipis amb un fort impacte turístic . D’aquesta manera oferir als municipis que hi participen material audiovisual al servei de la promoció econòmica.

 

El programa té sempre un caràcter atemporal, ja que no busca la notícia, sinó promoure la visita al municipi durant qualsevol època de l’any per part dels espectadors i oients.

 

“País en Ruta” és un magazine institucional ja que compta amb el suport de la diputació de Girona, i els respetius ajuntaments que la productora del programa ha escollit. I les diferents empreses privades que s’han sumat el projecte.

 

El recorregut en la primera temporada serà destinat a les comarques de Girona en les seguents poblacions: Sant Joan de les Abadesses (Ripollès); Sant Gregori (Gironès); Montagut i Oix (Garrotxa); Platja D’Aro (Baix Empordà); Begur-Sa Tuna (Baix Empordà); Lloret de Mar (La Selva); L’Escala-Empúries (Alt Empordà); Pals(Baix Empordà); Celrà (Gironès); Montràs (Baix Empordà).

35Quan parlem de difusió no només pensem en les comarques de Girona, sinó que el programa es podrà escoltar i veure en diferit per diverses emissores i televisions locals d’arreu de catalunya. També es podrà escoltar i veure per diferents plataformes d’internet en format podcast, i a la pròpia web del programa.

L’encarregat de transmetre-ho és el comunicador i presentador Albert Niell que no emprendrà aquest viatge sol per la geografia catalana sinò que compta amb la col·laboració de l’actriu i presentadora Olga Cercós que participa de manera activa en el programa.

 

 

La idea de País en Ruta sorgeix de que ara fa 12 anys naixia a Ona Catalana Àrea de Serveis. Un magazine fresc amb clara vocació de servei que tenia com a objectiu informar sobre temes de gran interès i alhora entretenir als oients.

Sota la producció, direcció i presentació d’Albert Niell, aquest magazine diari va sumar més de 630 emissions durant les tres temporades en què va estar en antena. El programa que es transmetia arreu de les comarques gironines era difós per Ona Catalana i més endavant   per Ona Rambla Cadena Punto Radio, aquesta útlitma batejada com a Fem ràdio Girona.

11Enguany el locutor i comunicador es retroba amb el programa però traslladant l’estudi de ràdio i el plató de televisió allà on va.

 

 

http://www.paisenruta.cat

 

Entrada publicada a Albert Niell, Ràdio, Recull de premsa, Televisió. Marcador de permalink.
Compartir és fàcil:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *