Radikal MarBrava 2016

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la Radikal Marbrava 2016 en la seva 8ena edició a Calella de Palafrugell i Llafranc. Sis nedadors i nedadores AQM han estat presents en aquesta magnífica travessia, consolidada com una de les imprescindibles en el calendari d’aigües obertes.

Xavier Bassols, Jordi Font i Sandra Garcia han participat a la travessia 7.0. En Xavier s’ha classificat en el 127è lloc de la general i ha estat 10è de la seva categoria (M50). En Jordi, ha aconseguit creuar la meta el 158è, essent 4t a la seva categoria (M60). Finalment, la Sandra Garcia ha estat la 126a a la classificació general i 5a de la seva categoria (M30).

D’altra banda, la Georgina López ha participat a la 1.5 (que des d’aquest any és d’aproximadament 1.7km), classificant-se en 40a posició de la general i 5a sènior (17 a 29 anys).

Durant tot el matí de diumenge i desde la platja de Llafranch el presentador Albert Niell  va retransmetre un any més  en directe tot l’acte i fins a l’entrega de premis.

Volem destacar també que el David Presas i la Sabina Martínez van formar part de la organització fent d’Angel Swimmers a ambdues travessies (7.0 i 1.5), donant suport i acompanyant als nedadors més novells.

radikal_marbrava_2016_sortida

( si voleu veure el video cliqueu aqui)

Entrada publicada a Albert Niell, Esdeveniments i etiquetada amb , , , , , . Marcador de permalink.
Compartir és fàcil:

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *